SAMSUN BAFRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 - 2015 Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi Yapıldı...

Bafra Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan seçimlerde 12 aday ilçe meclis başkanlığına aday oldu.
2014 - 2015 Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi Yapıldı...

 İlçe Milli Eğitim Şube MüdürüSüleyman ERTÜRK seçimde yaptığı konuşmada, bu yıl yine FATİH Projesi kapsamında gönderilen tabletlerde seçimlerin yapıldığını; bu yeni uygulamanın ülke çapında da kullanılması gerektiğini belirtti. Bafra Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan seçimlerde 12 aday ilçe meclis başkanlığına aday oldu.  Adayların kendilerini tanıtması ve yapacakları faaliyetlerini anlatmasından sonra seçimlere geçildi.

          Bu yıl divan başkanlığına ve yazmanlığa öğrencilerden oluşan bir grup seçildi. Seçimlerde öğrenciler Fatih Projesi kapsamında gönderilen tabletlerde oylarını kullanarak ilçe meclis başkanını seçtiler. 70 okuldan 60 oyun kullanıldığı seçimlerde 19 oy alan Atatürk Ortaokulu öğrencisi  Alperen TAHA VAROL ilçe meclis başkanı seçildi. 9 oy alan Fen Lisesi öğrencisi Bilge ATILGAN ikinci olurken, 6 oy alan Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğrul COŞKUN ile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fikriye KIYICI arasında yapılan kura çekiminde üçüncü olan isim Fikriye KIYICI oldu.Öğrencilerimize İlimizde yapılacak seçimlerde başarılar dileriz.

           Bafra’da bu yıl ilk defa tabletlerde yapılan seçimlerde görev alan Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ve elektronik oy kullanma programını hazırlayan öğrencilerine ayrıca Bafra İlçe MEM AR-GE birimine teşekkür ederiz.

ilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçimilçe seçim

Fatih Mah. Millet Cad. No3, Bafra Kaymakamlığı Binası, Kat2, Bafra/Samsun - 03625431097 03625424526

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.