SAMSUN BAFRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi Yapıldı...

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan seçimlerde 9 aday ilçe meclis başkanlığına aday oldu.
2015 - 2016 Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi Yapıldı...

     Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan seçimlerde 9 aday ilçe meclis başkanlığına aday oldu.  Adayların kendilerini tanıtması ve yapacakları faaliyetlerini anlatmasından sonra seçimlere geçildi.

          Bu yıl divan başkanlığına ve yazmanlığa öğrencilerden oluşan bir grup seçildi. Seçimlerde öğrenciler elektronikortamda oylarını kullanarak ilçe meclis başkanını seçtiler. 70 okuldan 57 oyun kullanıldığı seçimlerde 25 oy alan Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi  Alp ÇAKIR ilçe meclis başkanı seçildi. 9 oy alan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Anıl KOLAT ikinci olurken, 6 oy alan Bafra Anadolu Öğretmen Lisesi  (Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi) öğrencisi Yunus Emre GÜL üçüncü oldu.Öğrencilerimize İlimizde yapılacak seçimlerde başarılar dileriz.

          Seçimlerde görev alan Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğüne, elektronik oy kullanma programını hazırlayan öğrencilerimize, seçimlerde görev alan okullarımızdaki öğretmenlerimize ve ayrıca Bafra İlçe MEM AR-GE birimine teşekkür ederiz.

 

sonuçseçim sonuçlarıseçim sonuçlarıseçim sonuçlarıseçim sonuçlarıseçim sonuçları

Fatih Mah. Millet Cad. No3, Bafra Kaymakamlığı Binası, Kat2, Bafra/Samsun - 03625431097 03625424526

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.