SAMSUN BAFRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Töreni Gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Töreni Gerçekleştirildi.

 

İlçemizde  2019-2020 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin son günün 24 Bin Öğrenci karne heyecanı yaşayarak 16 gün sürecek olan yarı tatiline başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz  tarafından Fatih Ortaokulunda yapılan Karne törenine Kaymakamı mız Sayın Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Siyasi parti Başkanları, öğretmenler, veliler ve çok sayı da öğrenci katıldı.

Karne Töreni konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Ali KATİPOĞLU  şu ifadelere yer verdi.

   Yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecek öğrencilerimizin dinlenmeleri oyun oynamaları daha fazla kitap okumaları ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için bir fırsat olacaktır.

İlçemizdeki okullarımızda akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlerimize büyük önem verilmiştir.

Sevgili Öğrenciler;

Karşılıklı sevgi, saygı ve güven ortamında başarılı bir dönemi geride bıraktığımıza inanıyor, siz öğrencilerimizin yaşadığı karne heyecanını yürekten paylaşıyorum. Bugün alınan karneler sizin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdiğiniz performansın değerlendirilmesi olacaktır. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez; ancak alacağınız karneler, sizin gelecek dönemdeki çalışmalarınıza ışık tutacaktır.

Tatilinizi iyi değerlendirmeye bakın, bol bol kitap okuyun. Sizler zaman içerisinde görev ve sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirdiğinizde başarılı bir geleceğe iyi bir hazırlık yapmış olacaksınız.

Degerli Velilerimiz;

Her başarılı öğrencinin yanında iyi bir öğretmenin yanı sıra, ilgili ve alakalı anne-babalar bulunmaktadır.

Bugün itibariyle çocuklarımızla daha fazla ilgilenmeli, sorunları olduğunda paylaşmalı, birlikte zaman geçirmeli, birlikte kitap okumalı ve onları anlamaya çalışmalıyız.

Çocuklarımızın başarısızlığını problem yapmayacağımız gibi, başarılarını da abartmamalıyız.

Varsa problemlerimizi bir aile sıcaklığı içerisinde çözmek, çocuklarımızın başarısını hep beraber paylaşmak en büyük arzumuz olmalıdır.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Dönem boyunca yürütmüş olduğunuz yoğun ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Öğretmenler için en güzel ve en büyük hediye başarı adına attıkları tohumları ve öğrencilerinin başarılarını görmektir.

 

Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, vatana millete hayırlı bir nesil yetiştirecek olmanın gururunu taşıyacaksınız.

Bu vesile ile tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, aileleri ile birlikte sağlıklı, neşeli, mutlu ve huzurlu tatil geçirmelerini diler, dönem boyunca yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı siz kıymetli öğretmenlerimize teşekkür eder;

Sağlık, başarı ve mutluluklar dolu günler temenni ediyorum şeklinde konuştu.

Karne programı Kaymakamımız Sayın  Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Katipoğlu, Şube Müdürlerimiz ,Siyasi Parti Başkanların ve öğretmenlerin Öğrencilere dağıttıkları karnelerle son buldu.

17-01-202017-01-202017-01-2020

Fatih Mah. Millet Cad. No3, Bafra Kaymakamlığı Binası, Kat2, Bafra/Samsun - 03625431097 03625424526

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.