SAMSUN BAFRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Bilgi Kültür Yarışması Birincisi Özel Bafra Ortaokulu Oldu.

Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan yarışmanın eleme bölümünde 32 okul kıyasıya yarıştı.
2014-2015 Bilgi Kültür Yarışması Birincisi Özel Bafra Ortaokulu Oldu.

      3 grup halinde gerçekleşen eleme bölümlerinde ilk iki sırayı alan Cumhuriyet Ortaokulu, Çetinkaya YBO, Delta Ortaokulu, Kızılırmak Ortaokulu, Atatürk ORtaokulu, Özel Bafra Ortaokulu finalde yarışmaya hak kazandılar. Final bölümünde 15 sorunun 14`ünü bilerek yarışmayı Bafra Koleji 1.olarak bitirdi ve Bafra`yı Samsun`da yapılacak olan yarışmada temsil etmeye hak kazandı.  Yarışmada ikinciliği belirlemek için yedek sorulara geçildi. Kızılırmak Ortaokulu ile Bafra Atatürk Ortaokulu yedek sorularla mücadele verdi. Yedek sorularla Bafra Atatürk Ortaokulu 2. olurken Bafra Kızılırmak Ortaokulu 3.oldu.

       Yarışmada dereceye giren okullara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Şube Müdürümüz Sayın Ali GÜL tarafından plaket ve katılım belgeleri verildi.

 

bilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışmasıbilgi yarışması

 

Fatih Mah. Millet Cad. No3, Bafra Kaymakamlığı Binası, Kat2, Bafra/Samsun - 03625431097 03625424526

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.